Hallo! Ik ben Elles Dijkhuizen

Al van kinds af aan ben ik gek geweest van motoren. Eerst op de weg; maar toen ik bij een vriend een enduromotor zag staan ging mijn hart nog sneller kloppen. Niet veel later de motor lopend gemaakt en mijn eerste offroadkilometers gemaakt. Dat ging makkelijk en een week later reed ik mijn eerste OTR uit. Zonder enige ervaring. 

 

Niet veel later kwam er een enduro motor wat ik zo'n twee jaar gedaan heb voordat ik ziek werd. Na een ziekteperiode werd ik gedwongen een stapje terug te doen waardoor ik mij ben gaan focussen op de Allroad motor(+160KG). Deze heb ik gebruikt om te gaan trainen en ontdekte al snel dat dit mij nog beter af ging dan de enduro waarna ik wedstrijden, rally's en events ben gaan rijden. Het mooie van de Allroadmotor is bovendien dat je er ook mee kan reizen en op plekken kan komen waar je met de (4x4) auto nooit komt. Zodoende heb ik het grootste gedeelte van Europa met mijn allroadmotor al gezien.

 

Met Trial als basis, Enduro als training ben ik tot de dag van vandaag nog actief in de allroad-sport. Want Allroad rijden is niet alleen een fantastische hobby, maar kan ook een serieuze sport zijn. Samen met mijn partners breng ik deze passie graag over op jou. Ik heb mijn bedrijfje Allroad Training & Parts geregistreerd om hobbymatig mijn passie over te kunnen brengen in leuke en unieke events & trainingen. Omdat het voor mij Hobby is en geen dagelijkse broodwinning kan het ook nog eens tegen leuke, toegankelijke prijzen. 

Vering

Mijn ervaring met de Allroadmotor heb ik bij een motorveringspecialist kunnen inzetten in de ontwikkeling van schokdempers. Daarnaast was ik fulltime werkzaam als veringspecialist. Nadat we uit elkaar gingen heb ik besloten deze kennis onafhankelijk in te zetten in de vorm van afstellen en advies van jouw vering. Of dat nou een allroadmotor of op het circuit is: samen werken we naar zekerder, comfortabeler, fijner rijden. Omdat goed (afgestelde) vering veiligheid is, die ik afstellen in de basis gratis, maar een kleine fooi is nooit weg!

 

Circuitrijden

Naast rijden op de weg, ben ik al ruim 7 jaar vrijwilliger bij 2 The Experience en 3 jaar instructeur.  De trainingen vinden vooral op het Midlandcircuit in Lelystad plaats. De focus ligt daar minder op snelheid en rondetijden, maar meer op bochtentechniek. Het is prachtig cursisten met verschillende achtergronden (beginners, angst na ongeluk tot zeer ervaren oude rotten in het vak) toch nog wat bij te leren. Boek je via mij, krijg je ook nog ééns 10 euro korting. Gebruik daarvoor code ELLES2TE bij het boeken.