Privétraining Allroad

Ben je onzeker, wil je graag alleen les, heb je speciale doelen of vind je gewoon 1 op 1 les fijner om je eigen redenen?

Omdat ik een kleine, vooral hobbymatige ondernemer ben vind ik het super leuk om speciale 1 op 1 dagen te verzorgen. Ik heb verschillende uitdagende routes vanuit mijn huis in brabant en mooie trainingsplekken waar we samen kunnen werken aan jouw doelen. In alle rust, op jouw eigen tempo. Of je nu en snelle of langzame leerling bent; ik ben er de hele dag voor jou! Zo help ik bijvoorbeeld regelmatig motorrijders aan een dagje offroad rijden om zekerder te worden op de weg óf bijvoorbeeld als voorbereiding op een vakantie waar mogelijk offroad gereden gaat worden. 

 

Wat ga je leren?

Tijdens de training leer je:

  • correcte houding op jouw allroadmotor
  • Juiste bochtentechniek
  • Omgaan met de verschillende uitdagingen van het terrein
  • Zekerder rijden in het onverhard of als er bijv vuil op de weg ligt
  • ..... wat jij wil leren!

 

Voor wie is de training geschikt?

Iedereen met een "allroad achtige motor". Offroadbanden zijn niet per cé nodig bij een beginnersdag. 

 

Leenmotor

Voor één persoon kan gebruikt worden gemaakt van een leenmotor. Ik stel mijn R1200GS beschikbaar. De motor is voorzien van Touratech suspension Extreme vering, valbeugels, goede pedalen, een 21" voorwiel en 18" achterwiel met noppen. Laten vallen is niet erg, bewuste onnodige schade wordt natuurlijk verhaald.  Let op! Motor is door zijn vering en grote wielen hoger dan een reguliere R1200GS(A). 

 

 

Ervaring van een cursist:

Een dagje mee?

Enthousiast geworden en wil je meer weten? Stuur mij gewoon even een berichtje. Appje mag ook (telefoonnummer in de footer)