Allroad trainings weekend Eiland van Maurik 16+17 juli

In samenwerking met Alex van den Broek

Allroad Events organiseert samen met Alex van den Broek een Allroad trainingsweekend op 16 en 17 juli op het Eiland van Maurik in Maurik (Betuwe). De training is per dag, danwel voor het hele weekend boekbaar. 

 

Wat ga je leren?

De training is bedoeld voor elk niveau, maar we beginnen altijd met de basis. Voor de één essentieel, voor de andere een prima warming-up en opfrisser. Er valt altijd wat te verbeteren! Met de basis bedoelen we houding, staan op de motor, remmen, en koppelinggebruik. Naarmate de dag vordert bouwen we het niveau uit naar ieders eigen niveau met oeffeningen op maat. Het terrein met zand, heuvels, sprongen, water, strand en singletracks biedt voor een ieder voldoende uitdaging en leermomenten. Wanneer je het hele weekend boekt, zal je door de snel opvolgende herhaling en de vele oeffenmomenten heel snel leren. Sneller dan bij maar één dag. Het trainingsweekend op het Eiland van Maurik is daarom de perfecte voorbereiding op jouw (langere) Allroadtrip tijdens de zomervakantie. 

 

Locatie

We geven de training op het Eiland van Maurik. Het terrein, tussen Den Bosch en Nijmegen aan de A15 is centraal gelegen en goed bereikbaar. Wanneer je wil kan je tevens gebruik maken van de velen prachtige stuurwegen(asfalt welliswaar) die de Betuwe rijk is. Deze evenementenlocatie en tevens Camping biedt een groot allroadterrein van een aantal hectare voorzien van allerlei uitdagingen. Op het terrein vind je zand, heuvels, haarspeldbochten, water, een strand, singletracks en obstakels. 

 

Wat kost het?

Één dag kost €210,- incl koffie, drinken en lunch. De Allroadtraining kan voor één dag of het hele weekend geboekt worden. Wanneer je kiest voor twee dagen is een overnachting(tent) en ontbijt inbegrepen. 

 

Alex van den Broek

Ik(Elles) werk al jaren samen met Alex van den Broek. Dankzij Alex ben ik de Allroad-rijder die ik nu ben. En niet zo gek: met 11 trialkampioenschappen, 4x Endurokampioen, Vele Hard Enduro's uitgereden en op het podium, Dakar, Erzbergrodeo en Romaniacs Gold Class gefinished te hebben, is Alex de juiste persoon om zijn ervaring en kunde over te brengen op anderen. Iets wat Alex met veel Enthousiasme, geduld en respect voor de rijder doet. Alex en ik werken al jaren samen, met name in de Allroadsport. 

 

 

 

Vragen?